Vén Trotli

Vén Trotli

Eredményhirdetés

2018. március 06. - Gépon Tibor

 

Lezajlott a nagy mesefilm - seregszemle, amit oly sokan nagy izgalommal vártunk. Kigurították a hosszú vörös szőnyeget,(a szereposztót) és felvonult a sok híresség vagy akik híresnek képzelik magukat vagy csak egyszerűen híresek szeretnének lenni. 

A szereposztó dívány 

amerika_2005_1_040.jpg

Álomruhák, álomnők, álompasik, akikből a nézőtéren egy nagy tömeg lesz, ahol mázsával lehet mérni a felhordott sminkek és az aranyak súlyát, az arcfelvarrásokhoz felhasznált cérnák kilométereit és ahol a legjobban a fodrászok és sminkesek, na meg a szabók jártak a legjobban.

Ahol jórészt előre lehetett tudni a nyertesek nevét, de azért sejtelmes oldalpillantások közepette, lassan, méltóságteljesen húzzuk ki a borítékból a nyerő szelvényt. Amit a kulisszák mögött az imént tettek sk. bele, és akiket az ismeretlen zsűri, ismeretlen szempontjai szerint választott ki.

Nyugodt vagyok, mert most úgyis én következek, ezt az újságok is már hetekkel előre megírták, az estélyi ruhámat is úgy választottam, hogy jól mutasson a rivaldafényben, amikor a nevemet olvassák. És milyen kegyetlen az élet, hát mégsem én? Egy szörnyes tucatfilm nyert, amiről ráadásul már másnap kiderült, hogy egy régebbi változatáról lopták az ötletet, de hát ki emlékszik majd erre?

amerika_2005_1_070.jpg

Mindenki boldog, nyaljuk egymásról a sminket, még a frissiben világhírűvé avanzsált homoszexuál fiúpár is nyilvánosan csókolózhat, amit az előzetes bemutatókon naponta ötvenszer is lehet látni. Lehet, gyerekek, hogy ma már ez így természetes, a mi gyerekeink, az unokáink már ezen nőnek fel, de mi a f...t okoskodok én, a vénember, aki öreg korára még minden szép nőt megnéz és aki még mindig szerelmes a feleségébe? Nem tehetek róla, de mindig hányinger fog el a premier plánban mutatott természetellenes jelenetek láttán. Mit jelenetek? Ez az egész film egy nagy, folyamatos jelenet. Nem is lenne ezzel semmi baj, de legalább ne dicsekednének állandóan vele.

Bezzeg, súlylökő világbajnoknőnk nem dicsekedett, nem mondta  előre, hogy ő lesz a világon a legjobb! Csak a győzelem után jegyezte meg szerényen, hogy titokban reménykedett benne.

Hollywoodban az eredményhirdetés után az "afterpartyn" a résztvevők 1500 üveg pezsgőt bontottak fel és a jól végzett munka tudatában mindet meg is itták. 

Csillagok utcája

amerika_2005_1_075.jpg

A mi igazi büszkeségünk pedig már lehet, hogy ezalatt a következő versenyére készült.

A bejegyzés trackback címe:

https://ventrotli.blog.hu/api/trackback/id/tr6013720304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása