Vén Trotli

Vén Trotli

Kupon

2017. május 20. - Gépon Tibor

 

A szimpatikus fiatalember állásinterjúra jelentkezett, üzletember szeretne lenni. Minden szempontnak megfelelt, végzettség, motiváció, érdeklődési kör, beszélt nyelvek, stb. - Fő célom a becsületesség, mondta a végén öntudatosan. - Hát...akkor ide sajnos alkalmatlan, mondták.

                                                                       -x-

 

img_20170401_092636.jpg

Itt a tavasz!

                                                                       -x-

A vállalat butuska anyagbeszerzőjét, Kovács Amnéziát megkérték, hogy hozzon a virágboltból egy csokor enciklopédiát. Sértődötten jött vissza, mert azt mondták neki, hogy menjen talán egy könyvesboltba. Pedig meg volt győződve, hogy Fürst Sándor a magyar kártyában a zöld alsó, összekeverte a placentát a placebóval, a proktológiáról meg azt hitte, hogy ott lehet műfogsort csináltatni.

                                                                        -x-

Tankolás után kapott egy ötszáz forintos kupont, amit a szomszédos áruház pénztáránál lehetett beváltani. Itt is kapott egy kupont, amit meg a benzinkútnál érvényesíthetett. Nagyon megörült, gyorsan leszívta egy kannába a nemrég betöltött üzemanyagot és újból beállt tankolni, aminek egy újabb kupon lett az eredménye. Nem tudta megállni, ezért visszament az áruházba ezt is levásárolni. De itt megint kapott...Kiszámolta, hogy minél többször vásárol meg tankol, annál több megtakarítása lesz, (bár egyelőre nem tudta, hova tegye a felhalmozott javakat). Szerencséjére a benzinkút is, meg az áruház is éjjel-nappal nyitva volt, így ide-oda járva folyamatosan tudott a kuponok révén spórolni, egészen addig, amíg a végén mindkét helyen pozitívra fordult a bónusza. Néhány fárasztó és álmatlan nap után már nem ő fizetett, hanem neki fizettek.Egészen addig, amíg a mentők érte nem jöttek. Ahogy javult az állapota, már a pszihiátrián azon gondolkodott, hogy a készletből nyitnia kéne egy benzinkutat és egy vegyes áruházat.

                                                                         -x-

img_20170315_093653.jpg

Nyugger-reggel

                                                                           -x-

Az üvegházhatást okozó gázok keletkezéséhez akaratán kívül ő is hozzájárult. Emésztési nehézségei egyik melléktermékei voltak azok az orkánerejű szélviharok, amik a táplálék beviteleket követték. Időnként a svájci Alpokban legelésző tehénnek érezte magát. Orvosi  tanácsra postán székletmintát küldött az illetékes intézménybe, hogy kielemezzék az okokat. Csak a címzést tévesztette el egy házszámmal és szerencsétlenségére a minta a szomszédos adóhivatalban landolt. További probléma volt, hogy postaláda útján nem lehetett átvetetni a küldeményt, csak kézbesítve, pedig a csomagolás egyébként diszkrét, mondhatni ízléses volt. Lehetett volna akár egy finom sütemény is. Kívül pedig fel volt tüntetve a neve, a lakcíme, telefonszáma és az e-mail címe. Mostantól aztán garantáltan folyamatos megfigyelés alatt lesz.

És valószínűleg minden sz..-ba bele fognak kötni.

                                                                           -x-

p1070511.JPG

Ne menjünk fejetlenül a Holdra!

                                                                         -x-

A bejegyzés trackback címe:

https://ventrotli.blog.hu/api/trackback/id/tr6512526443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása