Vén Trotli

Vén Trotli

Szivárvány a felhőben

2017. november 03. - Gépon Tibor

 

Olvasom kedvenc lapom, a Nők Lapját és irigykedve figyelem az utolsó oldalon lévő interjúkat neves emberekkel, művészekkel, írókkal, színészekkel. Eddig még nem készítettek velem is egy ilyet (nem értem, miért?), így addig is hadd álljon itt egy képzelt riport. Velem. 

- Mi az a tulajdonság, amit leginkább kedvel a másik nemben?

- Ami földönkívüliekké teszi őket, legszebb élményeim mind hozzájuk kötődnek, és lehet, hogy most is egy igazi  UFO-val élek együtt?

- Nemi identitása akkor ezek szerint egyértelmű!?

- Nem tetszenek a magamutogtató szép stylist-fiúk, meg a legújabb, durva, erőszakos hírességek tettei, úgyhogy maradok békességesen a kedves hüvelyeseknél.

Búcsú az idei kerti virágoktól

img_20171021_101917.jpg

- Kinek a tehetségét irigyli a legjobban?

- Nem irigylem senkinek a tehetségét sem. Mindenkire büszke vagyok, családon belül (van kikre), és kívül, országon belül és kívül, akik képesek örömöt okozni, boldoggá tenni embereket a tehetségükkel.

- Miért szeretne Amerikában élni?

- Mert az amerikai szúnyoghálókon mindig kívül vannak a szúnyogok, a miénken meg mindig belül.

- Mi az a téma, ami leginkább idegesíti, amiről nem szeret beszélni?

- A fölöslegesen eltöltött idő, a harsányan bemutatott butaság, meg, ha egy nő nem tud főzni, mert így könnyen éhen halhatok.

- Mi a legértékesebb tulajdona?

- A szeretetben eltöltött órák, napok, évek és az élet.

- Mi az az emberi hiba, amit legkönnyebben tolerál?

- Ha a feleségem rendszeresen égve hagyja az éléskamrában a villanyt, de azért előrelátó módon a villanykörtét LED-re cseréltem.

- Hisz a halál utáni életben?

- Igen, a mennyországban, ahol a jó szellemek tökéletes boldogságban egyesülnek. Ez lesz az Egyesült Szellemek Szövetsége.

Vonatra várva

img_20171007_164243.jpg

- Van önnek jövőképe?

- Igen, Amerikában, amerikai munkások, kínai üzemekben, rabszolgaként dolgoznak és a gyárak szénmonoxiddal dúsított levegőt okádnak.

- Mindezek ellenére optimista?

- Én már akkor is optimista voltam, amikor Trabantom volt, pedig abban ülve elég reménytelen volt a kilátás.

                                                                            -x-

Ez egy nagyon alattomos betegség. Vigyázzon, ne nagyon foglalkozzon gondolatban vele, mert ebbe bele lehet bolondulni. Inkább gondoljon csupa kellemes és szép dologra és legkevésbé se fogyasszon antidepresszáns gyógyszereket. Semmi nyugtató! Van azért megoldás. Alkohol! Doktornő, akkor tud valami biztatót mondani a várható élettartamra? Hááát, láttam már csodát! Ahogy a leleteit nézem, maga nem szívinfarktusban fog meghalni...

Ha én ezt most mind megosztom, remélem nem leszek megosztó személyiség!

Azt álmodtam, hogy a futballvilág lélegzetvisszafolytva  figyeli a magyar labdarúgó bajnokság eseményeit, a Nemzeti Döntőt pedig világszerte minden tv-csatorna élő, egyenes adásban közvetíti. Azt is álmodtam, hogy Putyin beköltözött a Fehér Házba, hogy Trumppal közösen őrködhessen a világbéke felett, meg, hogy az iszlám gerillák tömegei bűnbocsánatért imádkoztak a Szent Péter téren. Na jó, most már pihi!

Szivárvány a felhőben

img_20171102_151212.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ventrotli.blog.hu/api/trackback/id/tr4113163608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása